2009. február 2., hétfő

Buszoztunk es

A buszút kereken egy nap volt.
Ilyenkor klassz, hogy nem egyedül utazik az ember, szerintem rövidtávon megőrültem volna. Így azért volt kivel marhulni, zsibbadni, és a megállóknál fagyoskodni. Meg persze aludni. Mert olyankor a legkevésbé mindegy, hogy ki ül melletted (Bár az se baj, ha az előtted lévő nem dönti kényelmi szempontokra alapozva a térdedbe a széktámláját hajnali kettőkor). Ha magamban megyek, az út biztosan kétszer ilyen hosszú lett volna, és a kialvatlanságtól rage-zombivá válok.





Ilyenné-------------------------->


A körülöttününk ülő figurák többnyire unalmasak voltak, úgyhogynem is fecsérelném rájuk a szót, ha nem lett volna közöttük a magyar RICKY GERVAIS!!!

Ez a kép az eredetiről készült, aki angol, de a fickó megszólalásig hasonlított rá. Mikor megszólat, a hangja sajnos sokkal mélyebb volt, úgyhogy nem kértünk tőle autogrammot...
...ja, és ezúton szeretnénk megköszönni az előttünk ülő behatárolhatatlan balkániságú szolárbabának a szlávnyelvű popnóta-ébresztőfüzért, amit az Iphonejáról sugárzótt nekünk kihangosítva reggel nyolc körül.
Az Eurolinest ezzel együtt mindenkinek csak ajánlani tudom, aki annyira hülye mint én, és buszozni óhajt. Mert ebben a kategóriában még mindig nagyon jók.

1 megjegyzés:

  1. popnóta ébresztőfüzér:)))
    kellemes lehetett. a mi szigorúan emberbarát szomszédunk is szokott hasonlóval kedveskedni: tökjó, mikor hajnalban lefekszem aludni, erre reggel 9kor a legédesebb álmokból ébreszt a falrengető tanyasi teknó:)

    VálaszTörlés