2009. február 2., hétfő

A mintás szoba titka

Igen, ezek már saját fotók.
Egy kétszintes házikóban lakunk, ilyen alacsony, sorházszerűség az egész. majd reggel feltétlenül lekapom. A földszinten Ursula és a konyha, az emeleten három kiadó szoba, egy fürdő és egy "egyéb" szoba (ide kerül minden aminek máshol nincs helye, a porszívótól kezdve a gumimatracon át a fregoliig). A másik két itt lakó fickók állítólag csehek és építészek. Még nem találkoztam velük, de nem ártana, mert most sem a megfelelő Wifit használom, és ebben csak ők tudnának segíteni.
A mellékhelyiségeken és a konyhán fogok még velük osztozni, valamint a heti nagytakarításban is (és így velem együtt négyfelé oszlik, a konyhát és a fürdőt minden héten valaki kitakarítja egyszer). A szobám nem nagy, de megjárja. Ennél nincs is szükség nagyobbra. Egy két dolog mondjuk hiányzik, ami úgy tűnik a nemzetközi gyakorlatot tükrözi, mert az öcsém anno ugyanezekről panaszkodott édesanyámnak.
Nincs függöny. Ez az én esetemben nem annyira nagy baj, mert emeleten lakom, nem látnak be a pofámba... De akkoris. Milyen dolog már.
Nincs ágynemű. Na, ha kedves öcsém ezt megemlíti, akkor valószínűleg viszek ki magammal, most ugyanis kénytelen leszek vásárolni (ma estére Ursula adott kölcsön)... ez az egyetlen problémám eddig a hellyel. Minden más rendben van.
Ím, lássátok!
(valóban nagyon szar képek, de sötét is van már, meg fáradt is vagyok, meg nem is tudok fotózni rendesen. És különben is.)

Itt írnám éppen ezt a baromságot, ha nem fotóznék kétlépésre az asztaltól,

Ez az ablakpárkány van annyira széles, hogy kiváló könyvespolc volna, ha kellő mennyiségű könyvet hozok. Azért, ami igazán fontos az így is odakerül:)












Igen, ez az a Sonic poszter. Megmondtam, nem? Rajzszöget hoztam, nem? Nem. Egyelőre itt fekszik behajtva, az éjjeliszekrényen.













Az ágyon a kölcsönágynemű, a kép további részében pedig a fent említett tárgyak egymáshoz viszonyított téri helyzete kerül bemutatásra. És igen, belevakuztam az ablaküvegbe. A szembenlakók biztosan örültek neki.













A kisasztalon a gyilkos térkép pihen.

















A világ legjobb tapétája. David Lynch is csak ezt eszi.









Ja, hát a legfontosabb!!!
Köszönet Vikinek a fotómasináért, ígérem, a továbbiakban rendeltetésszerű(bb)en fogom használni.
Most alszom, hogy holnap le ne késsek semmiről.
Pá!

2 megjegyzés:

  1. Tapétáért azért Kubrick is megveszne ! ! ! zseniális.

    VálaszTörlés
  2. Huh, hát nekem inkább Popeye jutott eszembe róla... spenót. Spenót, szóval, odaát hanyagold a zöldségeket :D

    VálaszTörlés